Çiftlikköy Belediyesi, kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek kadınlara özel anlamlı bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bulgaristan’da uzun yıllardır müzik alanında çalışmalarını sürdüren aile bireylerinden oluşan Grup Aydos, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin desteğiyle düzenlenen Kadınlar Matinesi ile sevenleriyle buluşacak.
‘Yalova Bal-Göç Balkan Gecesi Kadınlar Matinesi’ kapsamında düzenlenecek etkinlik, 30 Ocak Cuma günü saat 19.00’da Çiftlikköy Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Balkan ezgileri, Rumeli Türküleri ve sevilen eserlerin seslendirileceği gecede, Grup Aydos’un sahne performansı Çiftlikköylü kadınlara keyifli ve unutulmaz anlar yaşatacak.
Sosyal ve kültürel etkinliklerin toplumun her kesimine ulaşmasını önemsediklerini belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, kadınlara yönelik bu özel organizasyona tüm Çiftlikköylü kadınları davet ederek, “Kültür ve sanatsal faaliyetlerimiz kapsamında kadınlarımızı bir araya getiren etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
1976 yılında Yalova Çiftlikköy'de doğdu. İlköğrenimini Çiftlikköy Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimini İstanbul Özel Ortadoğu Koleji'nde tamamladı. 1996-2000 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi Harita ve Kadastro Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu, 2001 yılında vatani görevini yerine getirerek askerliğini yaptı.
2001 yılında kendi özel işletmesi Yele Harita Mühendislik şirketinin kuruluşunu gerçekleştirdi. Halen Yalova merkez ve Çiftlikköy'de yer alan şirketinde ticari hayatını sürdürmektedir. 2009-2019 yılları arasında Çiftlikköy Belediyesi'nde 2 dönem Belediye Meclis üyeliği yaptı. Meclis Üyeliği döneminde İmar Komisyon Başkanlığı başta olmak üzere çeşitli komisyonlarda Başkanlık ve üyelik görevlerinde bulundu.
2016-2019 yılları arasında Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Sosyal aktivite olarak uzun yıllar Çiftlikköy Belediye Spor Kulübü'nde futbol oynadı ve aynı spor kulübünde 2010 - 2014 yılları arasında yöneticilik yaptı.
Yalova Arnavut Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Çiftlikköy Arnavut Kültür ve Dayanışma Derneği ve Çiftlikköy Kırım Türkleri Yardımlaşma Dernekleri başta olmak üzere birçok (STK) Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptı. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.