&Ccedil;iftlikk&ouml;y Belediye Başkanı Adil Yele, hafta sonunda ger&ccedil;ekleştirilecek ve T&uuml;rkiye&rsquo;de yaşayan Bulgaristan g&ouml;&ccedil;meni T&uuml;rklerin de oy kullanacağı Bulgaristan Cumhurbaşkanlığı se&ccedil;imi &ouml;ncesinde, 500 Evler Mahallesi&rsquo;nde d&uuml;zenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.
500 Evler Sosyal Tesisleri&rsquo;nde se&ccedil;imlerde oy kullanacak mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yele, vatandaşların talep ve &ouml;nerilerini de samimiyetle dinledi. Bulgaristan&rsquo;da 25 Ekim&rsquo;de ger&ccedil;ekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı se&ccedil;imi dolayısıyla d&uuml;zenlenen toplantıya BAL-G&Ouml;&Ccedil; Yalova Derneği Başkanı L&uuml;tfi &Ouml;zg&uuml;r ile se&ccedil;imde g&ouml;rev alacak sandık g&ouml;revlileri de katıldı. T&uuml;rkiye genelinde 18 ilde 78 sandık kurulacağını belirten &Ouml;zg&uuml;r, Yalova&rsquo;da ise Gaziosmanpaşa Mahallesi ve &Ccedil;iftlikk&ouml;y&rsquo;deki 500 Evler Mahallesi&rsquo;nde kurulacak sandıklarda &ccedil;ifte vatandaşların oy kullanabileceğini dile getirdi.
&Ccedil;iftlikk&ouml;y&rsquo;de hem se&ccedil;im noktası olan 500 Evler Mahallesi sakinleriyle buluştuklarını hem de vatandaşların sorun ve &ouml;nerilerini dinleme imkanı bulduklarını belirten Başkan Yele, se&ccedil;imlerin huzur ve g&uuml;ven ortamında ger&ccedil;ekleştirilmesi i&ccedil;in t&uuml;m hazırlıkların tamamlandığını dile getirdi. Başkan Yele, &ldquo;500 Evler&rsquo;de hemşehrilerimizle bir araya gelmek, sohbet etmek ve g&ouml;r&uuml;şlerini dinlemek bizim i&ccedil;in &ccedil;ok değerli. Bulgaristan&rsquo;da oy kullanma hakkına sahip hemşehrilerimizin demokratik haklarını &ouml;zg&uuml;rce kullanacakları, huzur i&ccedil;inde bir se&ccedil;im ge&ccedil;mesini diliyorum&rdquo; dedi.
&nbsp;
&nbsp;